GsmServer Forums
Please read Forum Rules and Disclaimer before posting

Go Back   GsmServer Forums > Support > User Problems & Support

User Problems & Support General support questions

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 2012-01-08, 19:01   #1
liberaimei
Junior Member
 
Join Date: Jan 2012
Age: 31
Posts: 5
Default SELG Fusion box install

Hi,

I'm trying to start my new just received SELG Fusion box but I don't know how I must proceed it. I want to install it in a Windows 7 Ultimate 64 bits. I will only use remote unlock (IMEI) services, I will not unlock phones by cable.

Regards.
liberaimei is offline   Reply With Quote
Old 2012-01-08, 21:19   #2
liberaimei
Junior Member
 
Join Date: Jan 2012
Age: 31
Posts: 5
Default

I forgot to say that my box have a smart card and it's already activated.

This is the product I bought: http://www.gsmserver.com/shop/gsm/se..._10_cables.php
liberaimei is offline   Reply With Quote
Old 2012-01-09, 15:42   #3
liberaimei
Junior Member
 
Join Date: Jan 2012
Age: 31
Posts: 5
Default

I have tried to install in a Windows 7 Ultimate 32 bits and I can't install it too.

I have downloaded the software and drivers from: http://www.lgtool.net/site/download.html
liberaimei is offline   Reply With Quote
Old 2012-01-11, 15:54   #4
liberaimei
Junior Member
 
Join Date: Jan 2012
Age: 31
Posts: 5
Default

Well, finally I had to install it on a Windows XP Professional 32 bits OS because neither Windows 7 Ultimate 32 bits nor Windows 7 Ultimate 64 bits didn't work with it.

I spoke with GSMServer technical support and they told me that they have working in Windows 7 32 bits but the drivers the sent me didn't work for me (and in Windows XP Professional 32 bits too), I installed successfully with drivers from other web page (I don't put there because it's a competitor of GSMServer and for SPAM issues).

But, I'm still interested into install on Windows 7 64/32 bits...
liberaimei is offline   Reply With Quote
Old 2012-01-19, 09:46   #5
liberaimei
Junior Member
 
Join Date: Jan 2012
Age: 31
Posts: 5
Default

Someone knows if I can have more tha 1 box in the same computer?
liberaimei is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 16:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.